Dagen före dopparedagen

Idag har jag alltså julstökat. Det är ju ändå dagen före dopparedagen och alla de sista sakerna skulle göras inför julafton. Jag är som mest effektiv om jag gör allt samma dag!
Så jag gjorde egen senapssill och i den har man sill, senap, sirap, créme fraiche och dill.
Sen bakade jag världens bästa bröd med valnötter och russin i. Den smakar nästan sockerkaka, så god är den!
Efter det trotsade jag vädret för att inhandla de sista klapparna och hälsa på Emmy.
Jag skulle nämligen lämna en julklapp och säga god jul!
När jag kom ut hade det redan blivit mörkt. Jullamporna lyste upp staden fint när jag promenerade hem till Ängö igen.
Det här inlägget postades i Bakverk och sött, Mat och dryck. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagen före dopparedagen

  1. hannah skriver:

    What a beautiful place!

    Happy Christmas <3

  2. Malin skriver:

    God jul till er lilla familj! Jag älskar din blogg:)

  3. linnéa skriver:

    den sista bilden där var riktigt mysig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s